free html5 templates

Premi Frederic Pujulà 

Convocatòria III concurs narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres 2019.

Mobirise

BASES DEL PREMI DE NARRATIVA CURTA DE GÈNERE FANTÀSTIC FREDERIC PUJULÀ - CIUTAT DE FIGUERES 2019

1. Poden participar tots els autors majors de 18 anys amb una única obra original i inèdita (i que no hagi estat premiada en cap altre concurs ni estar pendent de cap altre veredicte), en llengua catalana.

2. El relat versarà sobre qualsevol temàtica que es pugui considerar de gènere fantàstic (entenent que en són les obres de ciència-ficció, fantasia i terror).  

3. Els textos han de tenir una extensió màxima de 30 fulls i han de ser escrits a doble espai, justificats, per una sola cara i en lletra Times New Roman, cos 12.

4. El premi per al relat guanyador estarà dotat amb 300 euros. Mès un 10% del premi que haurà de ser destinat pel guanyador a una entitat amb fins socials.

5. El relat guanyador apareixerà publicat a la revista digital ‘El Biblionauta’.

6. El relat guanyador apareixerà publicat a la revista ‘Vallespir’.

7. L'autor de l'obra guanyadora ha d'assistir en persona a recollir el premi, o bé delegar-ho en una altra persona. En cap cas s'enviarà el premi per correu.

8. El jurat que decidirà el guanyador estarà integrat per professionals vinculats a la literatura i als gèneres fantàstics. El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert.

9. Les obres s'han d'enviar abans del dia 31 d’agost de 2019 a: premi@aacfc.cat En el títol del missatge ha de figurar: PREMI FREDERIC PUJULÀ 2019. S'hauran d'enviar dos arxius adjunts nomenats segons el següent exemple: titoldelobra.pdf i titoldelobraPLICA.doc. El primer document contindrà l'obra, en format .pdf. El segon document contindrà la plica, és a dir: títol, nom i cognoms de l'autor, data de naixement, DNI, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon, així com un text en el qual l'autor es comprometi a acceptar les bases del premi i ONG a la qual vol donar el % del premi..

10. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 29 de Setembre al Teatre “La Cate” - espai cultural Figueres (Figueres, Ronda Rector Arolas, 4) en el marc de la II Convenció 'Soc friky soc cultura'.

11 . Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l'obra és de
la seva autoria i que els drets d'edició i/o reproducció d'aquesta no estan cedits a tercers. Així mateix, autoritzen a l’AACFC i El Biblionauta a publicar la seva obra i a utilitzar-la per a fins promocionals. La participació en aquest certamen implica l'acceptació sense reserves d'aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l'incompliment d'aquest punt recau directament sobre l'autor.
Envia el teu relat a: premi@aacfc.cat 


Aquest premi té el suport de: Ajuntament de Figueres

Llista de guanyadors

D'ençà la primera edició, els premiats han estat:

2017

Marc Juera Conchillo
'Terres mortes'

Pots llegir el relat a la revista digital d'El Biblionauta 'Freakcions # 3'

2018

David Castejón Ferrer
'C.P.Urgatori:\<_'

Pots llegir el relat a la revista digital d'El Biblionauta 'Freakcions # 4'